Hybride CV-ketels

slogan_hans_emens_04

Voor bedrijven en agrariƫrs maar ook voor grotere particuliere woningen, woningcomplexen, zwembaden en sporthallen zijn hybride cv-ketels erg interessant. NS&S levert via een gerenommeerd Duits bedrijf industriƫle ketels die gestookt worden met houtsnippers, pellets (in drie kwaliteiten) en olifantengras. Deze ketels zijn in Duitsland al tientallen jaren in gebruik. Olifantengras is een zeer aantrekkelijke brandstof, het groeit snel en gemakkelijk.

Snelle terugverdientijd en milieuvriendelijk

De investering van de milieuvriendelijke oplossing is binnen drie tot vijf jaar terugverdiend ten opzichte van gas. Bedrijven profiteren ook nog eens van milieusubsidies. Het proces is volledig computergestuurd. Dat betekent weinig rompslomp. De ketel gaat meer dan twintig jaar mee, je hebt er dus lang plezier van. Daardoor is de besparing -zeker op de langere termijn- aanzienlijk.

Hans Emens van NS&S neemt klanten veel werk uit handen. Het zorgt voor maatwerk en persoonlijke begeleiding. In de showroom net over de grens in Duitsland krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden.

Voor meer informatie: T 06 40 50 11 58

hybride_cvketel