Keukens

Keukens: ruim 30 jaar kennis en ervaring

Met ruim 30 jaar kennis en ervaring in de keukenwereld kan ik consumenten uitstekend van dienst zijn. Ontzorgen is het uitgangspunt. Door het proces van A tot Z te begeleiden, heeft u er geen omkijken naar. Daarbij werk ik al geruime tijd naar volle tevredenheid samen met een Duits keukenbedrijf in de grensstreek. Geen ‘keukenpaleis’ met gladde verkopers, maar een degelijke keukenshowroom waar de eigenaar nog gewoon uw gesprekspartner is. Het zorgt voor een persoonlijke aanpak waarbij maatwerk centraal staat.

Keukens voordeliger in Duitsland

Keukens in Duitsland zijn in de regel voordeliger dan in ons land. Het is bij onze oosterburen niet de gewoonte te werken met hoge kortingen. U krijgt direct een eerlijke prijs met een prima prijs-kwaliteitsverhouding. De Duitse consument is zeer kritisch en stelt hoge kwaliteitseisen aan de leverancier; daar kunt u dus ook van profiteren. Het niveau van service en dienstverlening ligt immers op een hoog niveau. Door de kleinschaligheid van NS&S en het Duitse keukenbedrijf zijn de lijnen kort, het leidt tot een grote betrokkenheid.

Wat zijn de voordelen?

Na de koop van de keuken treed ik voor u op als projectbegeleider, die
ervoor zorgdraagt dat alles conform de afspraken wordt uitgevoerd. Ik kan u
veel werk uit handen nemen, zodat u, zonder zorgen door kunt gaan met uw
eigen activiteiten. Hieraan zijn geen verdere kosten verbonden en ik ben 24 uur/7 dagen bereikbaar.

Garantie

Hans Emens van NS&S werkt uitsluitend samen met het Duitse keukenbedrijf. Deze gerenommeerde onderneming streeft een hoge norm in kwaliteit van de keukens en montage na en hecht tevens grote waarde op goede service en garantie. De service op apparatuur wordt afgehandeld door de in Nederland opererende servicediensten. Op meubelen wordt dit gedaan door het keukenbedrijf. Dit geldt eveneens voor garantie op apparatuur en meubelen.

Mocht u onverhoopt op service en/of garantie aanspraak moeten/willen maken,
dan kunt u dit altijd via mij aanvragen, mits de keuken via NS&S is gekocht.

Ontwerp en realisatie: webuplease